Godkväll!
Lite för sent nu kanske för egentligen borde jag sova som ska upp så tidigt imorgon... Men men...
Imorgon ska jag ha en annans ridlärares lektioner, och jag är faktiskt lite nervös för vanliga ridlärare är så enormt duktigt och han har alltid massa roliga övningar!
jag har laddat upp med ett par riktigt bra övningar, men tänkte jag skulle kombinera två, men vet inte vilka ;)
Har en bra övning där man jobbar på att träna sin taktkänsla, eller så blir det till att träna hörnpasseringar för att få hästarna mjuka och följsamma... eller träna rakriktning och att rama in båda sidorna...Jag får gå upp tidigt imorgon så jag hinner bestämma mig helt enkelt ;)
 
Min hästar är dock helt vilda just nu!
Fonzie ska vi inte ens prata om, har är alltid busig men lite värre.än vanligt tyvärr... tänkte ev löshoppade honom imorgon om jag hinner :)
Sheeba har dragit av sig en framsko som.våran snälla hovslagare satte på redan idag, men antingen skadade hon sig när hon tog av sig den eller så har hon fått en spark för hon är bra svullen på ena sidan  på frambenen tyvärr.. Ingen  ridning på några dagar, så tänkte kanske ta och flytta Sheeba till sommarbetet så snart som möjligt...
Goodie och jag firar 4 år idag sedan jag köpte tillbaka honom igen. Sjukt vad tiden går fort alltså! Goodie firade väldigt bra genom attrymma från hagen idag och springa runt som en tok... Tack Goodie!
Men nu ska jag sova, nattinatt!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >