Godmorgon!
Jag måste bara få börja med att säga att jag verkligen saknar detta... sätta mig och skriva på bloggen, få er fina respons och helt enkelt lyftas lite. 
Men anledningen att jag varit dålig på att uppdatera beror bara på en enda sak och det är att det finns ingen ork helt enkelt, jag är själv också ganska medveten om varför jag inte har någon ork tyvärr och även om jag försöker göra något åt det (vilket jag gör!) så är det omständigheter som inte jag riktigt rår på som gör det svårt...
Just nu lever jag i tron om att det kommer klarna mer och mer, men iochmed min skada och mina sömnproblem osv så tål min kropp extremt lite och för mig har det varit väldigt mycket senaste året och jag har fått prioritera helt enkelt. Ni vet ju alla vad jag väljer först i alla lägen? Tre stycken fyrbenta varelser som står i stallet, dom håller jag hårt i ;) Om så orken enbart räcker till att ta hand om och rida dom en dag så får jag ju trotsallt ork tillbaka när jag väl gör det - så det är värt det alla dagar i veckan!
 
Idag ska jag fortsätta städa iordning i våran lägenhet och tvätta, jag har inte riktigt prioriterat det heller de senaste veckorna så det såg inte kul ut när jag igår fick ett ryck och städade i flera timmar... Men bra blev det! Köket har aldrig varit så rent ;) Jag håller också på att rensa ut bland mina kläder och gav häromdagen bort en stor påse till bättre behövande, lämnade lite ridkläder som jag tänkt sälja bara. Ska också ta tag i alla hästgrejer som jag nu har överfullt av i vårat förråd, vi har sanerat vår foderkammare/förvaringsutrymme i stallet så alla grejer fick flytta hem... 3 hästar ger alldeles för mycket onödiga prylar och jag har sagt länge att jag ska sälja av eller slänga det som inte används, men man ska ha ork att börja - men nu har jag iaf börjat så, jag är nöjd!
 
Efter detta ska jag till stallet, ska mocka och greja i vanlig ordning. Min faster kommer ut med hennes barnbarn och ska låna en kompis ponny för att få rida lite... Hon rider på en annan ridskola, men jag har lovat länge att hon ska få komma och rida en lektion för mig så det ska bli roligt. Jag vet att hon är helt såld i mina hästar också så hon ska få mysa lite med dom :) Goodie ska ut och promeneras, första dagen jag tänkte gå lite längre så det blir nog inspänning och sådant igen. Sheeba ska joggas lite lätt, vi fick så himla bra tänk med oss från senaste Jenny-träningen så vi är helt inne i det just nu. Tycker Sheeba börjat komma in i det tänket själv också, men jag ska verkligen ta det snäppet längre och ge detta tid för att befästa detta som en bättre grund. Men hon är fin just nu, riktigt fin!
Fonzie ska få tränas förhand lite, han är inne i en riktigt dålig travperiod tyvärr och det är inte långt kvar tills treårstestet så då får man istället göra han riktigt trygg i hur han ska visas, så får det bli som det blir sedan. Jag kan inte sätta mig och nöta trav på en nybliven 3 åring. Så nu blir det ingen mer ridning fram tills treårs, utan korta stunder springa/visning förhand och lite löshoppning.
Dessutom kommer Mia och Daniel Kleen ut idag, de är som ni kanske minns de jag brukar anlita till mina hästar för att gå igenom dom och behandla med akupunktur och ev kiropraktik. De är jätteduktiga, och jag är inte jätte förvånad varje gång jag hör om eller själv är inblandad i någon häst som har fått behandling av dom där de i ett tidigt skede talat om vad som varit fel eller inte. Det är väldigt imponerande att se hur de flaggat för vissa saker långt tidigare som sedan missats av både veterinärer och andra ET för att sedan komma fram långt senare som ett problem... Även om det är tråkigt att det missas såklart så har jag ett enormt förtroende för dom som ni kanske förstår. De var ju också de som upptäckte Goodies förra senskada så tidigt, så man kan säga att jag har dom att tacka för allt det jag fått uppleva med Goodie det senaste året!
 
Men nu ska jag skynda mig lite så hörs vi faktiskt lite senare!
 Carina

<3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >