Godnatt!
Just nu ligger jag nerkrupen i sängen och ska sova tänkte jag... Eller försöka iaf!
Igår tränade jag första passet för Jenny på en av ridskolans hästar, och det är absolut väldigt lyxigt att få sitta och rida för sin tränare på arbetstid men jag ska erkänna att jag verkligen längtar till imorgon då både Sheeba och Fonzie ska gå varsitt pass för Jenny! Sheeba blir först ut och ska rida klockan 10.30, sedan har Fonzie ett mini-pass bokat till 12.00 på ca 10-15 minuter haha... Vad gör man inte för att få träna lite för Jenny?
 
Alla hästarna fick lite extra kvalitéts tid idag, Sheeba har fått en smäll på baken igen så jag nöjde mig med att longera henne sedan tvätta och gå ut och beta massa gräs efter. Fonzie fick först tvättas och sedan beta gräs/skrittas för hand en stund... Han blir som en galen, nybadad hund när han duschat... Han både piper, springer runt, bockar, står på bakbenen en stund innan han känner sig nöjd och kan börja äta igen.
Goodie fick även han ett bad, vilket han tyckte att han förtjänade! Givetvis ska han också ha lite extra kli, borstning, ice-vibe, Pharmalightbehandling, massage och ja... F*sen vad bortskämd han blir alltså! Meeen vad han är värd det, finaste Goodie <3 Dock övervägde jag att hoppa över våran lilla mysstund innan jag åkte hem efter att ha varit ute på kvällspromenad! Goodie gick längst med ridskolehästarnas hage och fick plötsligt syn på något bakom honom (givetvis ingenting annat än möjligtvis hans egna svans...) och satte iväg i sin fin passage som vanligt nuförtiden, svansen stod rakt upp och sedan började han blåsa högt och tydligt. Vid detta laget hade alla 20 ridskoleponnysar uppfattat att det var någon form av fara och drar med sig hela flocken i full galopp... De dundrade ner för kullen mot oss där står en ybertaggad Goodie som inte vet om piaff, passage, eller kanske piruettgalopp kan vara det mest lämpliga just nu... Det var en spännande promenad helt klart, som vi tillslut lyckades ta oss hem ifrån. Det blir ju inte roligare än man gör det eller?
 
Vad säger ni föresten? Vill ni ha film från träningarna imorgon? Kan eventuellt vara så att världens finaste vän - Erika, kan ställa upp som första filmare! <3
Inte många som har en så fin vän som jag har som hjälper till så mycket som hon gör, dessutom tycker alla mina hästar om henne och är trygg med henne också - guld värt för min del! Du är verkligen bäst Erika ♥Caroline

Jaaaa film!! 😀😍 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >