Trött men nöjd ändå!
Jag är helt slut!
Efter en heldag idag så ligger jag nu i sängen och ska sova igen, men ville ändå komma in och uppdatera er om hur det gick idag...
 
Goodie och Fonzie fick sig varsin behandling och Mia övertalade mig att få sätta lite nålar på mig också, vad häftigt det var! Jag har fått akupunktur så många gånger att jag omöjligt kan räkna, men aldrig någonsin har jag haft någon som satt nålarna så perfekt direkt. Då var det inte lika jobbigt för en nålrädd människa som mig, men måste dom snurra och greja på nålarna så är det betydligt jobbigare för mig...
Vilket fall så gav det väldigt häftigt resultat ganska snabbt!
Goodie och Fonzie fick varsin behandling av Mia och Daniel och det var faktiskt en del att behandla, vilket jag misstänkte... Man får så mycket svar på något sätt när de är ute, och man förstår hur speciella djur det faktiskt är och framförallt hur viktigt det är att hålla efter och hjälpa dom emellanåt. Drömmen nu är ju att akupunkturen kan hjälpa Goodie med sin skada lite extra och att Mias behandling på Fonzie kan hjälpa honom att hitta tillbaka till sin fina trav igen :)
Men nu måste jag sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon!
Vet ni föresten? Jag har fått så mycket positiv respons av elever och föräldrar på ridskolan att jag nu blivit erbjuden att ha lektionerna två kvällar i veckan nästa termin... Trots att den ridläraren som jag vikarierat för kommer tillbaka då - det känns väldigt roligt! Kunde faktiskt inte tro att jag skulle älska att ha lektioner så, så mycket... men det är verkligen jätteroligt!
Men nu ska jag sova!
Tack Mia och Daniel, jag är så glad att jag hittat er som kan se över mina hästar så de håller sin fina och att jag får lite mindre att oroa mig för :) Ni är verkligen guld värda för oss alla!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >