Fredag
Godmorgon!
 
Numera när jag loggar in här så sitter jag alltid och funderar över vad jag ska skriva och vart jag ska börja... Det slutar alltid med att det blir väldigt lite skrivet och jag känner att jag får utlämna allt som jag egentligen vill skriva om...
 
Det finns en sak i mitt liv just nu, eller kanske snarare en del i mitt liv som inte fungerar och det förstör litegrann för allting annat också känner jag. Det gör allting annat till en större ansträngning för mig än vad det vanligtvis är, för ni som känner mig litegrann vet att det är en ganska stor ansträngning att bara komma ur sängen på morgonen.... Jag har verkligen kämpat det senaste och jag har så mycket motivation till så mycket, men 9 gånger av 10 så rinner allt ut i sanden för det är något som drar ner mig.
Jag vet precis vad det är och jag vet precis vad som är problemet för mig, det jag måste komma på är hur jag ska lösa det på bästa sätt.
Tänk vilka vägskäl man står inför ibland är tryggheten eller våga-satsa- sidan den som väger tyngst? Vad blir bäst i längden och vad kommer gynna mig?
 
När jag tycker att jag har det lite extra jobbigt så älskar jag att bara ställa mig utanför Sheebas, Fonzies och Goodies boxar och tänka på att de står där pga mig... De är "mina" fantastiska hästar som jag får lov att jobba med och umgås ihop med varje dag. Det är verkligen för mig att hitta ljuspunkter som gör allt slit värt det och jag har tre stycken enromt stora ljuspunkter jag kan välja att fokusera på!
Hästmässigt kan jag just nu inte ha det bättre, eller roligare heller för den delen. Eftersom jag nu tänker göra det enda rätta - glömma det dåliga och fokusera på det positiva så tänker jag nu åka till jobbet och fokusera på att mina hjärtan väntar på mig när jag slutar och dessutom ska jag ha några träningar med duktiga elever efteråt. Det om något kan ge mig energi så det räcker i en hel vecka!
Man har alltid två val när det kommer till obekväma situationer, fortsätta gräva ner sig eller se det positiva med det som redan finns, man redan har eller kanske det som kommer bli - välj själv :)
 
Vi hörs senare!
Kram
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >