Godmorgon.
Jag är heelt slut, men jag vet att det inte är någon idé att försöka sova nu för då kommer jag bara må dåligt sen när jag ska upp... En av de absolut värsta delarna när man lider av dessa sömnstörningar som jag har är att man gör sin kropp så himla känslig, ska jag upp på morgonen och har en tid att passa så kan inte min kropp koppla av för att jag vet inte om jag vaknar när klockan ringer. Ni ska se hur många alarm jag har på min mobil, och jag kan sova mig igenom allihopa!
Men men, idag ska jag iaf till en klubb nära oss och rida igenom Inter II! Det ska bli väldigt roligt och jag är faktiskt taggad... Kan bero på den fantastiska träningshelg vi haft ihop jag och Goodie, det har äntligen börjat lossna igen och han känns faktiskt superfin! Han börjar bli starkare och kommer mer och mer igenom kroppen i allting egentligen.
Igår red vi igenom programmet och det känns inte alls lika "svårt" längre, det var en fantastisk känsla att känna att vi hann med att tänka och verkligen rida och inte bara sitter och svänger och tänker på nästa grej... Nu kunde jag vara mer "här och nu". Det gick över förväntan dessutom och alla svåra saker flöt på riktigt bra egentligen, en del småmissar och piruetterna var väl sådär, men däremot ettorna och tvåorna kändes superenkla! Även galoppökningarna med byten innan hörent som varit lite av en svag sida hos oss, kändes säkra! Ökar jag i vänster galopp och ska byta till höger så har vi missat så många gånger att jag knappt kommer ihåg om vi någonsin satt just det momentet, där har vi gett bort poängen i varje svårklass vi startat iaf... Men nu kändes det inte ens som en svårighet?! Vi får väl se idag hur det går helt enkelt ;)
 
Jag har dessutom blivit extra bortskämd med att min andra tränare suttit på läktaren i helgen och kikat... Hur fantastisk är hon inte?! Ridit för en hel del riktigt duktiga tränare, men Sylvia är guldvärd just för att hon är så engagerad i just oss! Det är så obeskrivligt viktigt för mig och gör mig väldigt mycket tryggare när vi pratar ihop oss eller tränar, för jag kan bolla idéer på ett helt nytt sätt som jag aldrig kunnat göra innan! Även om jag förstår att det är svårt att ha möjligheten att vara så engagerad som hon är med både tid och ork, men jag är iaf väldigt tacksam!
 
Till råga på allt så sitter Goodies massör Emelie på läktaren och iaktar också, man kan säga att temat är samlat helt enkelt ;) 
 
Nu ska jag försöka hitta på något innan jag blir för trött och somnar eller något, men idag ska vi iaf göra en liten mini-debut för iår och dessutom rida detta fantastiskt häftiga program - jag får nypa mig själv i armen ibland! Tänk att trots min skada och Goodies sämre så är vi där och tränar, långt kvar innan det är perfekt men ändå... Det är verkligen otroligt kul!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >