Godmorgon!
Vet ni vad? Jag behöver en riktig nystart... Jag har fått ett erbjudande om att börja blogga på en ny portal tex, det hade kanske varit något för mig - för att komma igång igen?! Jag saknar det faktiskt jättemycket...
 
En liten uppdatering här då:
Goodie... Går fantastiskt bra men har tyvärr vuxit ur sin sadel, så nu måste jag lite akut hitta en ny!! Helt idag eftersom det är tävlingsdags i helgen igen... (Mer om det i ett senare inlägg som kommer upp idag...)
Sheeba har börjat lugna sig lite och var med och tränade för Sylvia förra veckan, hon kändes fin! Jag tycker så hemskt mycket om den hästen :) Tyvärr kändes hon lite märklig några dagar nu över helgen och igår fick hovslagaren fram en böld faktiskt. Så hon var bättre redan på kvällen igår faktiskt!
 
Fonzie då? Han har busat till det och skavt bort en hudbit vid sin armbåge (så går det när man försöker leka hopphäst!) så jag vill inte spänna någon gjord på det. Vi håller oss till promenader i skogen tills det är läkt, vilket det nästan redan är med tanke på hur mycket jag använt min Pharmalight! Trodde det skulle se lite äckligt ut dagen efter han gjorde det, men det var helt torrt och fint, dessutm var det redan en fin skorpa över och inget som var minsta varmt eller svullet - skönt!
 
Dessa bushästar... Jag känner att det varit ganska lugnt ändå det senaste året med skador och sådant, milda grejer nu faktiskt (peppar,peppar)
Men nu ska jag åka till stallet och släppa ut lite hästar, för att sedan sätta mig och planera inför dagens lektioner.
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >