Godnatt!
Jösses, denhär dagen har verkligen bara swishat förbi!
 
Just nu ligger jag nerkrupen i en säng, i en stuga alldeles vid havet utanför Trelleborg och laddar inför imorgon. Har ingång Pharmalighten som jag brukar försöka skämma bort mig med... extra viktigt efter en sådanhär dag!
 
Började dagen med att släppa ut hästarna i hagen, Goodie och Fonzie fick promenera en stund ihop innan de gick ut. Efter detta red jag både Sheeba och en annan häst i stallet innan jag började jobba strax efter 9.
Vid tolv när jag hade slutat stod Goodie nästan klar för ett ridpass så vi trimmade en stund i ridhuset och han var faktiskt jättefin!
 
Efter att ha duschat honom, putsat och packat in det sista så satte vi oss i bilen och åkte ner till Trelleborg. Vi har hittat ett stall i närheten av tävlingsplatsen (de erbjuder ingen uppstallning på plats) som vart supermysigt! Så har vi snällt nog fått låna Erikas fantastiskt mysiga stuga som ligger precis vid havet, nära där Goodie står.
 
Men nu ska jag sova för det är uppstigning redan klockan 05.00 och jag börjar bli väldigt taggad och lite nervös eftersom jag fortfarande känner mig lite väl oförberedd för dessa klasser... Det känns så stort och svårt på något sätt, men vi ska ha roligt bara! Nu har vi inte ens någon press på oss att försöka kvala så jag ska passa på att njuta varje steg :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >