Mitt i tävlingsplaneringen...
Jag skrev ju till er att jag hade ett mål och en plan för detta året och jag hade inte bestämt mig om jag skulle skriva detta för er, men nu är vi nästan där så jag känner verkligen att jag borde kunna dela med mig nu...
 
Min dröm och faktiskt mitt mål iår var att kvala till Grand prix, och nästa mål handlar ju också givtvis om att också starta GP! Helt fantastiskt att ens kunna tänka denna tanke, och jag gör detta ihop med hästen som jag helst av allt vill göra det ihop med - så himla härlig känsla verkligen!
 
Nu var det så att jag inte riktigt trodde att jag skulle kvala på första starten iår, så jag är anmäld till alla tävlingar där dessa klasser finns (vilket är ca 4 stycken) men saken är nu behöver jag ju egentligen inte starta mer fören jag känner mig redo att debutera....
 
Nu har ju jag dock redan betalat, bokat boende och stallplats till nästa tävling som är i helgen så jag tänker att vi åker ändå... Då kan jag passa på att verkligen njuta känner jag! Så vi ska hela vägen ner till Trelleborg - Sydslätten i helgen faktiskt och det ska bli fantastiskt roligt!
 
Efter denna tävlingen så hoppas jag på att nästa start vi gör ihop är en (*nyp mig*) Grand Prix!! Jag har tillochmed en plan på när denhär debuten eventuellt ska äga rum faktiskt.... ;)
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se

Det här är ju såååå roligt!!! Är så glad för din skull, superdupergrattis till kvalet och hoppas ni känner er redo för debut snart. :D Du är så duktig Jenny!


Rackemarie

Vilken häftig resa ni har gjort sedan du köpte tillbaka honom. Önskar er verkligen lycka till den här säsongen. Kanske jag och Barbie skulle försöka kvala också ;). Hon har ju trots allt varit där, medans jag har startat en LC, programridning för X antal år sedan och där fick jag felridning för att jag vägrade galoppera TVÅ varv på stora mittvolten :))).


Carina

Det er såå kult å få være med på reisen din med hestene! Gir masse inspirasjon! Masse lykke til! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >