Ny vecka och nya möjligheter!
Från och med nu så ska jag börja lägga om mitt liv lite känner jag, jag måste hitta ett system som gör att jag får litemer ledigt för jag känner mig fullständigt helt slut just nu!
Gårdagen var lite pricken över i:et!
 
Men men, hästarna är ju en stor "tröst" iaf... Fonzie har varit igång litegrann veckan som varit nu så om det inte blir redan idag så är tanken att han ska gå ca 3-4 pass denna veckan på lite olika sätt. Lite ridning, tömkörning, promenad eller kanske löshoppning?
 
Sheeba ska joggas lite lugnt ett tag tänkte jag, hon har ett sår på ett bakben som svullnat upp, men det går ner såfort hon rör sig mer så hon ska ju givetvis hållas igång då tänker jag :)
 
Goodie ska få fortsätta fokusera på lite lättare saker några dagar till och jag ska bara jobba med rakriktningen och lösgjordheten för att verkligen få känna igenom allting innan han ska till tandläkaren på torsdag. Ska bli så skönt att få kollat honom av Benny igen!
Förövrigt gjorde Goodie slutor i trav för 8,5 i lördags på domarkursen... helt fantastiskt fina var dom med tanke på hur jag varit väldigt nöjd när vi fått 7 innan. Fina, bästa Goodie!
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >