Sjukstuga
Fy, jag har gått och blivit sjuk! Då jag missar planeringstid nästa fredag på jobbet så ska jag jobba ikapp det idag... Klart man lyckas boka in det en dag som denna!
Men egentligen gör det inget för jag måste till stallet och rida alla hästarna ändå, plus att jag verkligen behöver klippa klart Goodie inför imorgon.
Det är dags för träning för Jenny Schreven, och Goodie går både imorgon och lördag. Jag hoppas på att få rida Sheeba ett pass och dessutom kommer jag få rida ett extra pass ihop med ridlärarna på en av ridskolans hästar. 
På söndag åker vi iväg och rider program på min gamla ridskola där jag började min "karriär" - Bollebygds ridklubb. Vi ska faktiskt rida Inter II igen är tanken! Så himla kul är det :)
Hästarna är väldigt fina just nu, alla tre faktiskt! Känns väldigt roligt med allt... och dessutom har jag ett gäng tävlingar inplanerade det närmaste! Faktiskt ända fram till sommaren ;)
Fonzie var ute och miljötränade med Kiria igår, hoppas på att snart kunna gå ut och rida honom :) han är dock lite väl känslig än så vi får se när jag vågar mig ut ;)Anna

Hej! Finns träningstiderna att se någonstans?? Krya på dig!

Svar: Hej. Ja, de brukar ligga ute på Borås facbeookssida :) Tack!
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >