Vi är på rätt väg igen!
De har hänt mycket de senaste två dagarna här kan jag tala om!
 
Goodie har varit hos Benny och kollat sina tänder - äntligen! Jag klämde in mig på en tid för bara en vecka sedan så jag var superglad att jag fick detta gjort såhär snabbt! Han hade precis som jag tänkt - vassa kanter på vänster sida. Det var i stort behov av att raspas ner och jag var lite besviken över att han inte haft så mycket vassa kanter sedan jag köpte tillbaka honom. Nu blir det Benny varje gång när jag kollar munnen känner jag... Jag har ju kollat han var 6 månad men förra gången valde jag att åka till ett annat ställe då vi misstänkte foderficka och det blev väl kanske inte lika bra gjort då kände jag såhär med facit i hand. Men såhär är det genom hela ens hästliv, man lär sig av sina misstag och man försöker ju alltid göra det absolut bästa man bara kan så...
Det ska bli så roligt att testa rida honom idag igen! Emelie kikade ju på honom för några dagar sedan också och passet efter det (i onsdags) var han mycket bättre. Men jag behövde någon sista touch och förhoppningsvis var det tänderna som spökade lite då.
 
Sheeba har jobbat lugnt ett tag med tanke på att hon fått ett sår på sitt bakben, eller rättare sagt ett gammalt sår som gått upp... Men jag börjar bli ganska duktig på hur jag ska sköta det nu så det är mycket bättre igen. Hon har dessutom ingen hagkompis så givetvis är hon extra pigg nu då, men hon verkar väldigt fräsch just nu! Ska bli kul att öka kraven på henne lite igen :)
 
Fonzie red jag i onsdags och han var duktig! Nu börjar vi komma till det skedet att jag måste sätta dit framåtbjudningen, men jag behöver inte fokusera så på allt annat som det är i början... Han var nere i vårat näst största ridhus för första gången när jag satt på och det tog han väldigt bra. Lite tittig över saker som ligger på sargen men skötte sig ändå och i slutet var han väldigt duktig!
Vi avslutade med att gå ut och skritta en bit med Erika på backen... så härligt om man kan lära dom detta i tid! Uteritter är alltid extra nyttiga på dessa unga hästar :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >