Älskar min Pharmalight!
Måste bara få skriva av mig lite!
I veckan skadade jag min tå som ni kanske läst? Jag har haft så ont och den har sett lagom fin ut, men idag när jag skulle byta bandage efter bara 2 dagars användning utav Pharmalighten så ser den nästan.... läkt ut! Då ska tilläggas att jag faktiskt blivit av med en del av tån, inget livshotande på något sätt (haha) men idag ser jag en blå topp och ett helt torrt och fint sår! Idag har jag dessutom inte haft ont överhuvudtaget och inte haltat alls, vilket mitt onda knä tackar för!
Goodie som numera går lindad på nätterna har ganska många timmar idag stått utan, även fast han stått på box då jag var iväg och var ganska gallig när jag kom tillbaka för kvällspyssel - efter10 minuters användning av warpen var benen som vanligt igen, som de brukar se ut efter att jag lindat honom eller promenerat!
Fonzie har fått någon form av reaktion på något och har fått två gigantiska bakben (han är väldigt känslig sedan han hade ganska elak mugg när han var mindre) och på bara några minuter började jag kunna känna att benen gick åt det normala läget igen, ni vet när man känner benen och senorna och de känns "rena" innan jag började så var han bara jämntjock med sina kotor...
Sheeba får bara använda maskinen som spa stund just nu då hon känns fin, och hon älskar den! Men det var faktiskt sista stunden igår då hon ska tävla hela nästa vecka. Men Pharmalightstunderna är hennes favoritstund på dagen :)
 
Sist och också absolut minst egentligen så har Lucky fått använda Pharmalighten nu ett par dagar, vi har varit ganska flitiga tillochmed! Hon klämde sin svans i torsdags i en dörr och jag vart helt säker på att den var bruten... Jag vet inte om det var hon eller jag som mådde sämst av denna situation, men på fredagmorgon fick jag en bokad tid till att komma in med henne då jag ringde på jouren (vilket tydligen var onödigt då hon kunde vifta på svansen och hoppade runt ändå..) och väl hos veterinären var svansen knappt svullen, knappt öm och inte av. Men jag fick dom ändå att röntga, och svansen såg fin ut även där (de andra i stallet tyckte jag skulle ha försökt få med min hand på samma röntgenbild och begärt en kopia, haha) så jag gick faktiskt ifrån veterinärens råd om att ge metacam och har bara Pharmalightat... Gissa vem som idag varit helt obekymrad och tillochmed börjat lyfta upp svansen som hon brukar igen?!
Jag slutar aldrig förvånas...
 
Men min tå trodde jag faktiskt skulle ta flera veckor innan den skulle se ut som nu, mamma har gett mig omläggningsgrejer för minst en vecka till och jag tror det kan räcka med en liten tejp över nu faktiskt!
 
Jag är verkligen imponerad över dessa maskiner alltså, vi använder dom till precis allt både hemma och i stallet! Min sambo är en skeptisk person, men gissa vem som tjatar på mig varje dag om att jag ska ta med den hem efter att jag behandlat hästarna ;)
 Matilda

http://skogsrusset.se

Hur mycket betalade du för den där "mini" varianten och varifrån har du köpt den? Skulle verkligen behöva en jag med..

Svar: Den "lilla" ligger på runt 4000kr (brukar vara rabatterade vid mässor osv) och den köpte jag på ceratex.se... Ja, jag älskar dom! Så bra för att man kan verkligen använda dom till allt och alla! :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >