En andraplats till!
Det är ju helt galet, första gången vi startar en sådan stor tävling i tuff konkurrens och Sheeba går in och gör ännu en fin ritt och får en andraplats igen fast på 71,5 % idag! Jag är så himla stolt över henner verkligen, tycker hon sköter sig helt fantatiskt!
 
Har dessutom haft två superdagar med Linn och alla härliga människor i stallet, inspirerande ridning, fantastiskt väder och idag avslutade jag och Linn kvällen med att åka till Lars och Catarina som är uppfödare och ägare till Sheeba. De har fått två fina föl detta året så det var verkligen roligt att få se dessa små underverk :)
 
Imorgon rider Linn föra mig och jag startar sent, så ska hjälpa till lite och fota tänkte jag... De debuterar ju så jag ska försöka vara någon form av moraliskt stöd dessutom - det ska bli kul! Sedan blir det säkerligen en massa annat också utöver detta, måste ta med Fonxie in på banan i paddocken tänkte jag, det får ju dock bli när tävlingen är slut!
 
Jaja, nu måste jag sova. Imorgon ska faktiskt jag försöka mig på lite sovmorgon! Det hade jag verkligen behövt just nu... ;)
 Mikaela

Grattis till den fina procenten :D


Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Gud så kul :D Grattis!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >