För lite ork och tid..
Jag är helt slut både fysiskt och psykiskt numera känns det som, därför orkar jag kan knappt ens tänka tanken att logga in på min dator numera... 
Men egentligen springer livet iväg i vanlig ordning, det har hänt en hel del spännande saker sedan sist. Men får kanske börja med återbesöket av Goodie....
Jag hade en magkänsla av att jag skulle bli besviken och det blev jag verkligen, han var betydligt mer halt och denna gången hela tiden istället för den diffusa hältan som varit tidigare. Visserligen var det precis såhär förra gången också så jag vet inte, jag känner mig mest uppgiven för jag vet att varje dag som går gör att vi är ett steg längre från vårat mål och jag hoppas så att han iaf ska kunna komma tillbaka till full träning för jag vet att Goodie aldrig kommer uppskatta ett liv som pensionär.
Däremot var ultraljudet bra eller vad man nu ska kalla det, kanterna på skadan var inte lika markerade och veterinärerna tyckte faktiskt att den redan börjat gå åt rätt håll och läker. Vi behandlade igen med Goodies egna blod och nu står han på medicin i 16 dagar tills återbesöket... Då ska vi förmodligen gå på med shockwave istället var 10onde dag 3-5 gånger så får vi se. Jag fortsätter med Pharmalighten varje dag, massage med arnika och icevibe skydd på! Det börjar dock märkas redan på Goodies kropp att detta inte gör honom särskilt gott, så nu både bantar han och går insänd under vissa promenader, han är nämligen sjövild! Dock känns han fortfarande relativt glad måste jag säga... Det håller modet uppe på mig också ♡ Han gör fin passage när vi är ute och går iaf, även om jag just då skäller på honom ;)
 
De andra två mår toppen, Sheeba var väldigt fin förra veckan (hon gjorde två rena byten både tisdags och i onsdags- lycka! :) ) har haft några lugna pass nu. Men idag tänkte jag jobba lite tuffare igen :)
Fonzie bara växer och växer på alla sätt som går, han är igång ca 3 dagar i veckan och de pass jag rider är en ren fröjd! I söndags hoppade jag upp utan att ha longerat eller tömköra innan och det gick toppen!
 
Men nu ska jag röra mig mot stallet och rida en sväng innan jag börjar jobba, har dock varit lite dålig några dagar så får se hoppas jag orkar hela eftermiddagen och kvällen!
 satilaryttaren.se

http://Satilaryttaren.se

Fina Fonzie! Är han tre eller fyra i år? =)

Svar: Han är hela tre år iår :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >