Gårdagens träningspass.
Igår tränade ju jag och Sheeba för Sylvia, vilket faktiskt gick väldigt bra!
Det började redan från början med att hon var riktigt lugn och fin, jag kunde tillochmed få henne rund, lång och låg även i galoppen från början och det har nog nästan aldrig hänt!
Jag pratade med Sylvia om hur Sheeba varit sedan sista träningen och hur jag upplever henne, vi bollade lite fram och tillbaka och kom fram till att det är små saker egentligen som blir väldigt stora i slutändan.
 
Vi började med att göra lite skrittpiruetter vilket hon gjorde mycket bättre än sist, det var stor skillnad eftersom jag har börjat tränat det mer. Hon har svårare när hon ska trampa in höger bak och då blir hon ibland lite förvirrad men igår löste vi det snabbt och smidigt.
Sedan tog vi lite galopp och passade på att göra galoppfattningar från skritt och även övergångar från galopp till skritt och det gick faktiskt väldigt bra! Överlag tyckte också Sylvia att galoppen blivit mycket bättre och mer bärig och jag är verkligen villig att hålla med - hon är superfin i galoppen nu stundtals!
 
Vi har helt gått ifrån att ens tänka tanken att kanske byta nu i galoppen, utan nu är det fullt fokus på förvänd galopp och så gör vi mycket lösgörande arbete samtidigt.
 
Vi red också igenom delar ur LA3 som vi ska vara med och starta och vissa delar var toppenfina och de andra blev fina när jag fick göra om dom en gång till. Det enda jag tyckte var lite svårt var övergångarna från trav till galipp i vänster varv, men det blev bra tillslut.
Ska försöka rida i nya ridhuset imorgon eller på banorna i paddocken och verkligen trimma program på exakta mått... Det behövs för vårat stora ridhus är verkligen alldeles för stort i detta fall ;)  (Bortskämd numera?!)
 
Jag och Sylvia var väldigt nöjd med Sheeba iaf och hon fick ett mysigt bad och sedan ut och skrittas/äta gräs medans hon torkade i solen. Kunde avslutat på bättre sätt helt enkelt :)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >