Godmorgon!
Jag försökte sjukanmäla mig igår pga min onda fot, men det slutade med att jag fick hoppa in och ta mina lektioner tillslut ändå eftersom jag inte hann få in någon vikarie och inte vill ställa in lektionerna. När jag stod där igår så var det dock välvärt det ändå med tanke på hur glad mina elever kan göra mig!
Men jag tror inte ni förstår hur synd det faktiskt är om mig nu då?! Haha, alltså jag har så ont, det pulserar och spränger liksom i halva foten...
 
Men men jag jobbade mina timmar iaf, och turligt nog hade ju en toppenduktig praktikant hos mig som gjorde ett toppejobb så jag hann att rida alla som jag skulle och sådär.
 
Sheeba var lite pigg och stark igår, tyvärr har de satt igång våran gigantiska skärm inne i ridhuset med en massa reklam som spelar på den och givetvis är ju det ganska tufft för en häst som går där ofta men aldrig sett just detta... I slutet blev hon dock väldigt fin och mer avspänd igen :)
Hopphästen var riktigt fin, han joggades lite lång och låg men det gick bra, jag var väldigt nöjd! Prio ett är alltid att få honom nöjd och avspänd och dit kom vi ju så!
 
Ponnyn gick också riktigt bra, verkligen! Ska försöka trimma henne en del nu det närmaste så hon är fin form tills finalen om två veckor... Hon går med en ridskoletjej i division 3 dressyr nämligen, väldigt fina är dom iaf!
 
Sist men inte minst - Fonzie.... Vilken häst?! Jag älskar den hästen alltså, något helt enormt! Det är en fröjd att få sitta på honom verkligen. Får nypa mig själv i armen ibland för att se så han verkligen är min :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >