Tisdag.
Jag är vaken redan och påväg till stallet faktiskt!
Min tå känns en aningens mörbultad kan man säga, så det är tur att tejp och förband och allt ska sitta någon dag till så jag slipper se allt...
 
Idag har jag tänkt rida både Sheeba, Fonzie, en extra hopphäst och en väldigt fin lite ponny! Dessutom tänkte jag försöka sitta upp på Goodie och skritta honom då det går betydligt lättare att rida (tror jag?!) än att gå bredvid... Jag är säker på att Goodie kommer bli väldigt nöjd när sadeln kommer på dessutom, fina killen!
 
Goodie skulle egentligen tillbaka på onsdag redan, men hans medicinkur går ut frst på torsdag så jag har bokat om besöket till nästa vecka då en av mina vänner frågade om jag kunde rida hennes häst dessutom när de skulle på återbesök. De brukar vilja se hästarna uppsuttna då och har sina ryttare på plats på kliniken, men jag är också godkänd efter alla vändor jag varit där nu ;) Vi har dessutom jobbat en hel del med denna hästen så alltid skönt då jag redan känner hästen sedan tidigare... Hon har verkligen kommit långt det senaste, men har tyvärr en gammal olycka som spökar i hennes kropp. Men det är ju då extra bra när man känner varandra så man vet vart man kan lägga ribban och vad som är normalt eller inte...
Annars är Goodie fortfarande pigg och glad, inte riktigt lika matglad eftersom jag lurar i honom medicinen i hans gofika - dum matte! Men han kommer nog över det också tillslut.
Han är iaf med medicin helt ohalt så jag hoppas verkligen det håller i sig, för då dröjer det inte jättelänge innan jag får börja rida lite igen. Men det är klart att medicinen gör sitt så jag ska inte hoppas för mycket än... Men jag känner faktiskt inte att vi har gett upp hoppet någon av oss än, det känns på något sätt bättre än sist tillochmed?
 
Jaja om man skulle börja denna dagen kanske?
 Carola

Heja dig, jag tror det kommer bli bra med Goodie!

Svar: Hoppas verkligen det! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >