Torsdag.
Godmorgon!
Idag börjar jag äntligen känns mig lite bättre igen, fick dessutom en väldigt välbehövlig sovmorgon...
 
Igår red jag faktiskt alla mina 3 hästar, även Goodie! Det är nämligen betydligt lättare att rida än att gå så vi skrittade ut en "långtur" på hela 20 minuter :) Han blev helt överlycklig när jag la på honom sadeln, fina killen!
 
Fonzie fick sig ett kortare pass i ridhuset, jag har börjat försöka hoppa upp utan longering innan nu, om han känns hyffsat lugn iaf. Jag vill inte slita på honom i onödan och longering innan ridning är egentligen ganska onödigt om det inte behövs.... Han skötte sig bra, galoppen blir verkligen mycket bättre när jag rider och låter honom galoppera på litegrann på långsidorna. Måste älska vårat 84 meter långa ridhus då ;)
 
Sheeba fick en liten guldstjärna igår, vi skrittade först ut och trimmade i våran gamla paddock som finns på andra sidan viskan, det var spännande men gick faktiskt väldigt bra. Jobbade mycket med att inte låta henne lägga sig i min hand utan att hon skulle bära sig själv oavsett gångart eller rörelse. Påvägen hem skrittade hon dessutom väldigt bra så jag var väldigt nöjd med henne, så hon fick avsluta med ett häldigt bad när vi kom hem och lite grönt gräs :)
 Bea

Hej Jenny!

Visst är det så att du har använt Ice vibe till Goodie nu i samband med senskadan? Det känns lite grann som våra hästar följs åt i detta senskadahelvete. Min häst blev senskadad ungefär samtidigt som Goodie fick sin första skada och nu har vi också fått ett återfall... Så jag letar för fullt efter hjälpmedel som kan hjälpa till med läkning, vad är dina erfarenheter av Ice-vibe? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >