Då sitter man här igen...
Alltså, dethär med att sova... det är tydligen överskattat har jag hört? Fy vad jag är trött på detta...
Men men - hej förresten!
Jag har haft en enormt lång dag och helg känns det som... eller nej hela veckan har varit hur lång som helst! Tiden bara springer förbi.
Jag jobbar faktiskt ganska mycket just nu och det är såklart roligt, men det är ganska tufft för min kropp. Det är ju dock så att det underlättar att jobbet har med hästar att göra.
 
Men nu har jag äntligen fått in Fonzie till Bfk igen, det tog bara 4 månader för mig att komma på hur jag ville ha det, fast jag har nog inte bestämt mig riktigt än heller ;)
Goodie har fått flytta till ett stall i närheten där jag bor, lite tillfälligt kanske, men det känns väldigt bra där. Varken han eller Fonzie har uppskattat lösdriften  de senaste veckorna så jag behövde tänka om lite. Tanken var ju att ha Goodie på lösdrift hela vintern faktiskt, men han började strejka redan när det blev kallare - så man kan säga att jag försökt härda ut ett tag. Det bästa är att han fått en fin egen hage i nya stallet oh det känns väldigt skönt eftersom han är en ganska speciell kille, inte ens snälla Fonzie förstår sig på Goodie när han drar igång. Då är ändå Fonzie en av de absolut mest vänliga (om än lite busig,haha) häst jag träffat på...
 
Annars då? Jag rider väldigt mycket just nu, jag har i snitt ca 4 hästar om dagen att rida trots att Fonzie har vilat. Så jag rider alltså en hel del hästar som inte är mina vilket är enormt roligt! Flera stycken är faktiskt dessutom hästar som jag verkligen uppskattar att rida, som gör mig lite extra lycklig.
Sheeba räknar jag ju som min egen även om inte jag äger henne, men hon går ganska mycket just nu. Men jag varvar med lite tömkörning och longering, det ser jag som en lugnare jogging dag eller aktiv vila. Men hon är fin nu, vi har tagit en paus från bytesträningen då jag hoppas att vi kommer med till söndagens tävling på hemmaklubben. Vi har en regional dressyrtävling då och det är ju så smidigt att inte ens behöva gå utanför stalldörren för att gå in på framridingen och tävlingsbanan, bortskämda som vi är :)
Det blir iaf en msvc1 om vi kommer med, ligger som andra reserv just nu. 
Inför tävlingen så kommer Jenny Schreven och jag tror att vi kommer få rida på torsdag jag och Sheeba, jag hade anmält mig på Fonzie också men han har jag inte kunnat sätta igång så mycket mer än skrittturer ute när jag haft någon som kunnat ta med sig en styck upprörd Goodie ut - så vi har helt enkelt inte kunnat komma igång så bra. Men nu så är tanken att vi ska träna på året ut iaf tänkte jag.
 
Våran nya kompis - den nya träningshästen som kommit till oss är fantastiskt fin! Jag är väldigt förtjust i honom och tror han kommer bli väldigt fin i framtiden. Han är en valack, 5 år efter Don romatic. Roligt när folk kontaktar mig och vill ha sin häst i träning, funderar på att ha en box extra permanent till en träningshäst framöver... Vi får se! Jag måste ju hinna med allt också ;)
Här har ni föresten en bild på våran nya träningskompis, visst är han vacker?
Bild från Hööks
 
 Anna

För att förstå hur då strejkat när det är kalt ge mer mat och täcke på? De kändes inte som att hu provat på riktigt . Menar inte som kritik hade en häst som din va också oroad för minsta lilla täcken på
Missnöje men idag är han lugnare pch tryggare för str jag lätt honom fortsätta på lösdrift vi ha en box också men vid behov DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >