Godnatt!
Nu sitter jag här igen, och det känns faktiskt precis på samma sätt som det gjorde för ca 1,5 år sedan när jag satt på nätterna och skrev här i bloggen för att fördriva mina sömnlösa nätter... skillnaden just idag är att jag faktiskt publicerar detta nu när jag skriver också.
Jag har så himla mycket jag vill berätta för er, men det är inte helt rätt läge nu helt enkelt...
Jag saknar både er och bloggen något enormt ska ni veta, jag vill verkligen hitta tillbaka till bloggen igen ;) Hoppas på att jag gör det väldigt snart dessutom!
 
Men en uppdatering förtjänar ni verkligen alla tålmodiga, goa människor som sitter och spanar er in här varje dag! <3
Jag och Sheeba har faktiskst startat två klasser idag på hemmaplan, en andra plats i Klubbmästerskapet blev det på 70.7 % i faktiskt det tuffaste klubbmästerskapsmotstånd jag någonsin mött iaf! Sheeba var riktigt pigg men hon blir bara mer och mer ridbar och rolig för varje tävling som går :) JAg är jättenöjd iaf!
 
I övrigt så står Goodie och Fozie kvar på lösdriften, men jag vill verkligen hitta något till Goodie där jag kan ha honom på box.. Fonzie kommer isåfall köras in till ridhuset denna veckan har jag tänkt, plus att det på tisdag kommer en ny träningshäst till mig faktsikt! Här händer det grejer, haha.
Det är faktiskt en riktigt fin häst som jag hemskt gärna har på min dagliga lista över vilka jag ska rida iaf...
 
Men åter till världens bästa Sheeba, fasen vilken häftig häst det är! Det är rå roligt att träna och utbilda den hästen. Idag var det en sådandär perfekt dag 70.7% i första klassen och 2:a och i MSVC1 hamnade vi på 68.8% och det blev en fin förstaplats.
 
 CamillaBergquist.se

http://CamillaBergquist.se

Vilken härlig uppdatering! Vi saknar dig med :)


Anonym

Men blir och kommer inte goodie bli stressad igen ? Att om hästarna går ut in. Nu har han ju inte det ovh kan tänka mig att han är coolare nu och rör sig mer . Vill veta mer om det där 😍 låter ju underbart att Goodie ät på lösdrift


Anonym

Men blir och kommer inte goodie bli stressad igen ? Att om hästarna går ut in. Nu har han ju inte det ovh kan tänka mig att han är coolare nu och rör sig mer . Vill veta mer om det där 😍 låter ju underbart att Goodie ät på lösdrift


Amanda

Saknar dig och bloggen! Uppdatera så ofta du kan :)


Lina

Du börjar inte leta föl snart igen?? Jag vet ett supertrevligt stoföl efter fu:rst romancier - sandakan :)


Lina

Du börjar inte leta föl snart igen?? Jag vet ett supertrevligt stoföl efter fu:rst romancier - sandakan :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >