Snart åker vi!
Jag är redan i full gång och packar då vi efter många om och men åker imorgon till Flyinge! Det känns så galet att det faktiskt blev såhär, och jag har verkligen haft det kämpigt inför denna tävlingen med mycket... Jobb ska lösas, boende, transport ner, någon som följer med, hästen ska kännas bra (med tanke på att han bara är 3år) och jag tror att allt som kan motarbeta har gjort just det.
Men så har jag helt fantastiska människor runt mig och en familj som ställer upp och hittar lösningar så nu har jag inget val kan man väl säga ;)
Mitt i allt detta så såg jag att jag eventuellt startar ihop med minst en av hästarna som jag själv tippat som vinnare så, jag gick från nervös till ganska uppgiven... Men jag ska istället fokusera på att det lär mig otroligt mycket eftersom vi egentligen inte åker dit för att komma i toppen ändå, det har vi absolut ingen chans på - snarare slåss vi om de sista platserna. Men samtidigt har jag haft min plan hela vägen om just detta - Fonzie är bra, men han behöver ridas betydligt mer för att kunna konkurrera med dessa välridna 3 åringar och det har jag sagt från början att det är så långt ifrån min plan med honom som man kan komma. Dessutom fick ju vi en liten ofrivillig vila nu när han busat i hagen och då missade vi ännu några välbehövliga veckor av träning - men vi ska dit och vi har lika mycket rätt att vara där som alla andra så :) Vi ser det som en bra erfarenhet för både mig och Fonzie så jag ska verkligen försöka njuta!
Dessutom är vi 4 stycken som ska ner och bo på tävlingsplatsen ihop, vi kommer ha jätteroligt och vara både trötta men också väldigt inspirerade när vi kommer hem på lördag/söndag! Vi stannar nämligen kvar och kikar på lördagens 4-års final med Charlotte dujardin, lycka!
 
Men nu är det fullt fokus som gäller, jag vill att allt utom packat in hästen ska vara klart ikväll - och då har jag 5 lektioner på ridskolan innan det också, plus att jag ska till min fysioterapuet innan också...
 Sätilaryttaren.se

http://satilaryttaren.se

Åh vad roligt! Se till och njut nu och ris fint ❤


Sätilaryttaren.se

http://satilaryttaren.se

Åh vad roligt! Se till och njut nu och ris fint ❤ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >