Godnatt!
Jag ligger just nu i sängen och försöker somna, men det går inge vidare faktiskt...
 
Började denna dagen med att åka och rida lite ridskolehästar, jag önskar jag kunde göra det på heltid! Det är så kul att sätta sig upp på alla dessa olika hästar, dessutom har vi enormt fina ridskolehästar och ponnysar så... Den ena fick faktiskt jag bestämma om vi skulle ha till ridskolan, så det är mitt beslut att denn står där och hon är just nu väldigt omtyckt av flera ridlärare iaf - hoppas hon får gå med på lektion snart :) Trivs hon inte på lektionerna så kan jag tänka mig att köpa henne själv... Fast ska jag köpa en till häst så står det ett visst sto allra högst upp på listan såklart! <3
Detta speciella sto fick idag flytta in till sin plats på ridhuset och stå där inatt iaf då vi ska tävla imorgon, vilket ska bli väldigt roligt! men vi har ganska rejäl press på oss också faktiskt ;) Men det är kul!
Efter att jag slutade jobba med alla lektioner nu ikväll så red jag Sheeba i nya ridhuset, det är nämligen stora hopptävlingar i ridhuset i helgen så vi fick gå ner dit det var hyffsat ledigt liksom... Men vad duktig hon börjar bli! Denna sommaren har verkligen varit perfekt för henne tror jag :)
 
Jaja jag avslutade iaf kvällen med att duscha Sheeba och göra henne fin för morgon, så nu är vi taggade iaf! :)
 
 Kristina

http://capriole.blogg.se

Vilken härlig blogg du har!! :)


capriole.blogg.se - vuxen nybörjarryttare DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >