Life update!
Hur glad blir man inte när man loggar in här och inser att jag har ett helt gäng med trogna följare kvar som är inne här varje dag, ni gör mig glad! 
 
Egentligen har jag tänkt att vänta med att uppdatera er tills jag kan berätta om allt som jag går och planerar för just nu, men så vill jag ju ändå gå in och kika här och kände att jag vill att ni ska få reda på vad vi gör och hur det går med allt!
 
Till att börja med så står otroligt nog mina hästar kvar på "sommarbetet", alla tre! Det var inte alls det som var tanken men vi trivs väldigt bra allihopa och det har varit lite rörigt med en del grejer så jag har valt att stå kvar i min lilla bubbla hos min kusin och ha det härligt. Jag trivs väldigt bra, mest för att jag får tid att umgås med min kusin och hennes fantastiska barn - men också för att det är väldigt nära och jag blir glad i hjärtat när jag ser hästarna gå i sina stora gräshagar och betar fortfarande.
MEN - en liten förändring har skett, vi har byggt en liten lösdrift faktiskt! Dock fick vi bara plats med två stycken så hästarna turas om litegrann... Jag var ganska skeptisk till en början men nu har de börjat vänja sig och det går ändå okej måste jag säga. Den som landat mest i detta är faktiskt märkligt nog Sheeba, hon älskar att gå ute och strosa. Så mycket att hon ibland gått över till grannens åker och betat lite där också, kommer jag och hämtar henne så kommer hon dock så glatt så - värre för pappas del när han en dag kom upp och såg rymlingen ;)
Denna sommaren har verkligen gjort otroligt gott för henne och jag blir så glad av att känna det. Dessutom är hon otroligt rolig att rida nu då vi verkligen börjar träna på svårare saker... eller vi nosar iaf lite på det!
 
Goodie springer mest och busar i hagen eller står och väntar på mat i lösdriften. Han tycker det är väldigt fiffigt att ha en box som man kan gå in och ut ur som man vill och inne fylls liksom maten på av sig själv... Det passar honom iaf! Men springandet i hagen har definitivt bara blivit värre av detta, men jag försöker titta bort och ber en stilla bön varje gång det händer och peppar peppar så har han ändå sett okej ut. Jag har börjat trava lite också när vi är ute, två gånger och ca 100 meter! Men ändå, det är ju en början iaf... Han känns härligt glad att få komma ut och ha sin egentid med matte iaf, finaste hästen <3
 
Fonzie då? Alltså den hästen... Jag önskar att jag kunde ställa han i en vadderad box faktiskt, jag hittade honom i hagen på 3 ben för ca 3 veckor sedan kanske. Min värld föll ihop fullständigt och jag var säker på att höften eller bäcken eller vad man ska säga var helt slut, men liten blödning i låret på insidan, ohalt redan dagen efter men tog det lugnt en vecka till innan jag en dag skulle ut och promenera och en då ganska pigg Fonzie tokbusar och ställer sig med en hov på sitt ena bakben och river upp ett stor och djupt sår... Sedan fick jag tillåtelse att börja rida igen "om jag vågade", haha!
Han kändes verkligen helt fantastisk idag när jag red, jag är så lycklig över honom!
 
I övrigt så jobbar jag alldeles för mycket, och eftersom hästarna nu inte står på samma ställe så flänger jag mest runt....
MEn jag har lektionerna två kvällar i veckan, sedan är jag i stallet två dagar och dessutom kräver ju lektionerna en hel del tid utanför just själva ridningen så bara där är det fullt upp!
Sedan har det av någon anledning exploderat med folk som vill träna för mig eller vill att jag rider deras hästar, men det är ju såklart fantastiskt roligt. Men jag har inte haft så mycket tid till att bara sätta mig och göra ingenting, eller ens öppna datorn så jag kan uppdatera bloggen. Jag säger inte hur, var och när - men det kommer bli en stor ändring på det. Åh vad jag vill säga nu!!
 
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag snart skulle ta tag i mig själv och min egna träning igen? Det tycker jag nog allt att jag har börjat göra nu faktiskt - äntligen! Åh vad roligt det är dessutom, länge sedan jag var såhär motiverad! Jag har nu börjat träna på ett gym här i Borås som heter Onyx, där har jag också 1 gång i veckan varit hos en personlig tränare och vi jobbar bara med massa övningar för att stärka upp min kropp med tanke på hur otroligt mycket stryk den tagit de senaste åren, det blev ett ont uppvak för mig kan jag säga... men vi jobbar också mycket på specifika muskelgrupper som kan hjälpa mig att både sitta bättre och hålla längre.
Dessutom har jag kontaktat en sjukgymnast som jag såhär i efterhand fått reda på ska vara något av det bästa i hela vårat område, och jag är nog beredd att hålla med! Jag har inte ens fått börja träna än, men vi behandlar mig för att sedan kunna gå på dom delarna av kroppen som är svaga och skadade med träning längre fram. Hos honom har jag varit ca två gånger i veckan så det är verkligen full rulle för mig nu som ni förstår - kul!
Dessutom hoppas jag få komma in hos en ortoped i Göteborg som jag också fått höra ska vara något av det bästa som finns i Sverige, som behandlar och har behandlat många stora världsidrottare - hoppas!
Jaja, jag ligger iaf inte på latsidan utan det är full rulle hela tiden just nu... Men det är väldigt roligt :)
 
Här hr ni min pärla! Bilden är som vanligt tagen av fantastiskt duktiga Emma Gustafssoncsdressage.blogg.se

http://csdressage.blogg.se/

Åh det låter verkligen som att du lever ett riktigt spännande liv just nu Jenny! Så kul att äntligen läsa lite updates! Det låter som att du går en rolig framtid till mötes 😊kramis


Malin

http://doohs.blogg.se

Kul Att läsa! Härligt att höra att det fungerar med lösdriften ändå...


Sätilaryttaren.se

http://satilaryttaren.se

Åh vad roligt att höra något i från dig igen! 😊 Blir det något championat för lillkillen nu efter hans skada? 🤛


Sätilaryttaren.se

http://satilaryttaren.se

Åh vad roligt att höra något i från dig igen! 😊 Blir det något championat för lillkillen nu efter hans skada? 🤛


Carina

Så herlig å høre fra deg:D Må innrømme at jeg er en av de som hver dag kikker innom på bloggen, så ble jo helt lykkelig når det var en oppdatering her inne! Veldig spennende å høre om løsdriften! Er så fint å lese om hestene dine<3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >