Godnatt!
Jösses... Dagarna går verkligen i ett, men det var kanske ingen nyhet...
 
Igår var jag ju på återbesök med Goodie och jag vet varken ut eller in känns det som, han är mycket bättre i vissa lägen och lite bättre i andra... Men jag hade räknat med en behandling till ändå så vi kör väl på med det, och ger det 3 veckor till! Jag ljuger om jag säger att magkänslan är bra, men jag vill verkligen inte ge upp hoppet helt heller... fina killen ❤
 
På kvällen sedan var jag iväg med två hästar och tränade, hann knappt och andas emellan varven, men iväg kom vi och det gick bra. Domino som den andra hästen heter, gick superfint! Vilken häst det är - helt kär! 
Sheeba var superladdad så jag fick absolut kämpa till en början men sedan blev hon sådär mjuk och lyhörd som jag tycker om, hon bara måste få visa vilken liten ferrari hon är först ;)
Det ska bli riktigt kul att tävla dom båda i helgen som kommer nu!
 
Fonzie ska imorgon till veterinären, har bestämt mig för att checka honom efter vurpan. I dessa lägen så är faktiskt inte hästar sådär jätteroligt, jag är alldeles för orolig av mig och jag kan inte riktigt släppa tanken av att det kan ha retat kroppen och att jag vill kolla så det inte blir något stort av något väldigt litet.. Jag tror ju absolut inte att det är någon stor grej, utan snarare att vi åker därifrån med att veterinären säger att lite vila gör susen - men då vet jag det! Jag har redan avanmält honom från 3 tävlingar så nu kan han lika gärna vila/skritta lite till. Det är mest för min skull han skrittas förövrigt, han blir ganska odräglig av att stå helt så att säga ;) Dessutom springer han tio gånger mer i hagen OCH i boxen... Har aldrig sett en häst som kan busa så i en box som denna häst, helt otroligt!
 
Men nu ska jag sova, om 6 timmar ska jag vara i stallet... Godnatt!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >