Sheeba är till salu!
När jag tog emot Sheeba för ca 2,5 år sedan så var det för att Sheeba skulle säljas, det var planen från allra första början...
Påvägen hände något, och vi har faktiskt haft personer som hört av sig om henne trots att hon aldrig varit ute på annons - men Sheebas fantastiska ägare och uppfödare har ändå alltid fallit tillbaka lite till att de tycker att det är jag och hon (och velat ge oss litemer tid)... och egentligen kan jag väl inte annat än att hålla med! För jag tycker verkligen om denna hästen och jag har verkligen gjort mycket för henne och hon har alltid gjort väldigt mycket för mig, vi har under dessa år byggt upp en väldigt bra relation och jag älskar den hästen precis som att hon vore min egen!
Jag har inte möjligheten och ekonomin för att äga tre hästar, det går inte. Det är också en del annat pågång i mitt liv som gör att jag kanske egentligen inte borde äga någon häst alls, haha, men hade jag fått välja så hade hon ju redan varit min såklart!
 
Men innan hon kommer ut på annons så vill jag ändå skriva det här, både för att det inte ska bli några funderingar och för att det kan ju vara så att det finns någon som läser här som själv letar eller vet någon som letar efter en fantastisk liten arbetsmyra?!
 
Vi kommer fortsätta att leta efter den perfekta ägaren till Sheeba, för jag är ganska säker på att det finns en sådan till just henne. När vi hittar denna personen så kan jag garantera med hela mitt hjärta att denna kommer bli väldigt lycklig av att få sitta på henne rygg, eller få uppleva hennes gos-stunder i stallet... Hoppas du har tid att lägga ner ett par timmar på sådant för Sheeba kan konsten av att hitta sätt som gör att du aldrig går ut ur boxen och lämnar henne! 😍 
 
Jag kan skriva i timmar om denna fina häst, men det kommer göra det ännu svårare för mig att se vad jag faktiskt skriver... Men vad mer kan jag säga än att denna lilla hästen har ett enormt hjärta, och ger man av sig själv kommer hon ge tillbaka precis allt!
 
Sheeba är född 2011 och e. Scharmeur u. Saffran - Sandakan, hon är ca 164 i mankhöjd. Trots att hon inte är någon jättestor häst så bär hon upp även de ryttarna som ridit henne som varit betydligt längre än mig väldigt väl då hon blir ganska "pampig" under ryttare.
När Sheeba kom till mig var hon endast sutten på i alla gångarter, så hon är sent tagen! Dessutom har jag som sagt behandlat henne precis som min egen och detta har gjort att hon haft en ganska lugn utbildning och det har fått ta den tid det tar helt enkelt. 
Sheeba skulle i mina ögon kunna fungera till flera ändåmål, personligen hade jag valt som tävlingshäst och sedan har jag haft en dröm om att köpa henne för att testa att betäcka... Avelsvärdet på detta sto är något man helt enkelt inte får bortse ifrån! Men som tävlingskompis kommer hon också göra sin nya ryttare väldigt glad, för hon är precis lika mycket till arbetsmyra inne på banan som när man bara tränar hemma. Dessutom älskar hon att visa upp sig! Man kommer aldrig ut med känslan av att det gått dåligt eller att hon sprungit och kollat på saker runt omkring, du sitter istället på en häst som är totalt fokuserad på sin ryttare och händer det något som drar ner poängen så handlar det bara om mig som ryttare, styrka eller möjligtvis lite fööör mycket energi 😉 Detdär med energin är personligen det jag värderar mest och det är också den biten som gör att jag tror på Sheeba hela vägen till de högsta klasserna, det blir mycket ibland men jag vet att hon kommer bli så himla bra!
 
Det är inte många tävlingar jag åkt hem igen utan iaf en rosett, och alltid med väldigt fina protokoll och lovord!
 
Sheeba har också hoppats lite av mig (tro det eller ej, haha) och hon tycker det är väldigt roligt. Inga höjder än, men när vi löshoppar så har hon hoppat 120 flera gånger. Vi underhåller iaf hoppningen för variationens skull!
 
Man behöver också veta om att hon har enromt mycket energi och "egen motor", samtidigt som hon är en väldigt snäll individ som alltid vill göra sitt bästa.
 
Jag kommer kunna skriva här i all oändlighet som sagt, ni får gärna höra av er till mig om ni vill veta mer och berätta gärna om er själva!
 
Sheeba är nyligen besiktigad, exportröntgad + röntgad nacke hals och rygg U.A. 
 
 
 
 
 Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Åh, hon är verkligen fin <3


Hanna Karlsson

http://hannafialotta.blogg.se/

Det låter verkligen som en underbar häst! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >