Godmorgon!
Hej på er...
I nästan en veckas tid har jag försökt formullera något mer utförligt om hur och varför det blev som det blev med mitt jobb, men hur jag än skriver så känns det som att det blir mycket större än vad det är... eller ja, för mig var det stort för jag älskade verkligen det jobbet men det blev lite ohållbart att få ihop helt enkelt och mitt företag kom hela tiden vid sidan om. Nu har de bett mig ta två dagar denna veckan och hoppa in och direkt blir mitt egna företag lidande igen för att jag försöker flytta på mina egna träningar och det gynnar egentligen inte alls mig eller mina elever. Men ni vet hur det är när man vill vara snäll och ställa upp?! Dock ska jag bli bättre på att helt enkelt inte få dåligt samvete och säga nej från början, för detta ger mig massa onödigt i huvudet...
Jaja, jag ville bara nämna det igen så att ni förstår till viss del att de senaste året och månaderna har jobbet tyvärr fått mig att prioritera lite annorlunda och därför har allt runt omkring blivit lidande, givetvis också min blogg. Men förhoppningsvis blir det ändring på det nu! :)
 
Jag har såå mycket roligt att berätta! En stor nyhet kommer ni få reda på nu i veckan, detta är något jag jobbat och funderat över i säkert två års tid och nu äntligen... Bara det sista som ska lösas nu så...
 
Men jag vet hur jobbigt det är med människor som skriver och hintar på sina sociala medier om "stora nyheter" och inte berättar direkt, man blir nästan mer irriterad än glad ibland, haha! Sååå, jag kompenserar er med att säga att jag lånat ut min häst, eller nej, jag har nästan gett bort honom för jag räknar inte ens med att få låna tillbaka honom heller. Goodie är utlånad på obestämd tid till min duktiga elev Isabella, hon har ridit för mig flera dagar i veckan i nästan två års tid och hjälper mig med allt hon kan under tiden. Hon har nu hunnit bli 13 år, så det är egentligen först nu som det börjar fungera att låta henne rida mina hästar och som hon gör det!
Isabella ska ha Goodie på heltid även om jag står som ägare till honom såklart och det känns så otroligt fantastiskt! Goodie ser "faktiskt" otroligt fräsch ut och han är så glad att få vara igång igen, han älskar verkligen Isabella och hon sitter som Jenny Schreven sa " on her biggest idol with som pink clouds and hearts surrounding them" och som Goodie förtjänat detta nu känner jag! Han kommer absolut aldrig bara pensioneras, jag såg en försmak i vintras om hur han kommer bli då och det är absolut inte ett värdigt liv för honom. Nu är han fantastisk när han fattar galopp, flyttar direkt för skänkeln och är sådär härligt mjuk för Isabella. Han lär henne hela tiden och hon har alltid kunnat konsten av att verkligen suga åt sig allt som hon får till sig!
Fortsätter Goodie nu lika bra så kommer vi satsa på Childrens klasserna nästa år och jag vet inte vem av oss som är mest lyckliga över detta, det är nog hyffsat lika mellan mig, Goodie, Isabella, och hennes föräldrar ;)
Det hade inte kunnat bli bättre verkligen, och jag hoppas att detta kan göra att Goodie får hålla ännu ett par år till! Fantastiskt vad vi gått igenom han och jag, särskilt detta året har bokstavligen varit en riktigt bergochdalbana. Men som våran veterinär säger, han har nio liv och en j*kla god läkningsförmåga!
Nu får jag fråga snällt om jag vill rida på Goodie, haha, Isabella vill nog helst ha honom för sig själv varje dag och jag förstår henne, jag kan nog fortfarande räkna på en hand hur många dåliga pass jag haft på Goodie sedan jag köpte honom för 13 år sedan. Det är ganska fantastiskt!
Men nu ska jag jobba lite, sedan åka och rida alla 4 hästarna och efter det är det träningar hela kvällen...
Lovar att skriva här mer nu framöver, ni kommer inte bli av med mig ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >