Vilken dag...
Jag kom precis hem, har varit i stallet/på jobbet sedan 7 imorse... Med en lunchbreak faktiskt på resturangen i ridhuset på hela 35 min!
Först red jag ju som sagt några ponnysar, sedan tog jag Fonzie och efter honom tänkte jag rida Sheeba och då passade jag på att låta min fasters barnbarn prova henne lite. Sheeba var pigg och gav henne verkligen någonting att bita i, men hon skötte sig verkligen fantastiskt bra tjejen. Tror hon har en ljus framtid inom denna sport faktiskt, liten naturbegåvning :)
Jag fortsatte sedan med lite lektioner för ridskolan som blev ganska spännande av olika anledningar och jag fick jobba över redan på första lektionen... Hade sedan en liten lunch då, eller lunch och lunch men jag var så himla hungrig vid 15 så det fick bli så. Sedan började mina ordinarie lektioner, med ett gäng knattar, 3 special lektioner och en privatponny grupp. och ja, jag kom hem för en timme sedan ungefär så ni förstår kanske. Fullt upp så att säga, dessutom har halva dagen varit ganska jobbig, det har liksom inte riktigt flytit på, på ett sådant sätt som jag önskar så jag är inte helt nöjd kan jag säga. Men men, vi får se hur det blir helt enkelt... Hoppas på en bättre dag imorgon, men när jag ser allt jag ska göra så inser jag att det förmodligen inte kommer bli så...
Men jag lovar att jag kommer ge det en ärlig chans iaf ;)
Men nu måste jag försöka sova! Natti :)Vad jobbigt med såna där dagar. Hoppas att det blir lugnare idag.


Usch, låter som en stressig dag. Hoppas din alla hjärtans blir bättre <3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >