Några ovisade bilder
Har ett par gamla bilder på Sheeba och Fonzie som jag inte lagt upp, eller det är från förra gången när Jenny var här och hade träningar så ca en månad sedan :)
Vi red inte i vänstergalopp bara... så ni vet ;) Ville dock ha hjälp med att filma när vi gjorde bytesträningen och detta var lite uppvärmning :)
Hon är verkligen fantastiskt vacker tycker jag! Fina Sheeba <3
 
Bus-Fonzie
Jobbar mycket med nu att han inte ska dyka ner och in för mycket med näsan i traven just nu, därav lite höga händer ibland... Försöker säga till Fonzie att han hellre får trava mindre och orka gå kvar i form än stort och tappa in nosen, men han gillar att trava min pojk ;)
Alltså denhär Hööks skylten har gett mig marddrömmar! Haha, varenda häst jag rider på om det är mina eller någonannans, ridskolans hästar - ALLA, reagerar på dendär j*kla skylten! Och jag får bara le och se glad ut eftersom jag oftast är den i stallet som säger att vi dressyrryttare gärna är lite känsliga, men jag har varit påväg av ett par hästar pga denhär skylten! Men innerst inne så vet jag att hästarna faktiskt måste lära sig så ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >