Godnatt!
Jag har anlänt till sängen och är nästan helt död känns det som, varit fullt upp hela dagen... i vanlig ordning numera...
Träningen gick bra, tänkte skriva mer om den imorgon faktiskt då vi har en mellandag då, alltså ingen träning utan vi ska träna på själva inför sista träningen på lördag - kul!
 
Goodie har fått röra på sig, Allan fick ett kvällspass som jag tror han tycte var ganska tufft men jag tyckte det var ack så nyttigt ;) Bea har blivit tömlongerad igen och det var solklart det bästa passet hittills, nu kommer jag lägga upp ett nytt schema för henne som innehåller mer ridning för nu känns det som att det är dags efter det jag såg idag! Hon är verkligen toppenfin!
Sedan har jag skämt bort Fonzie extra mycket och dessutom hunnit gosa massvis med Aksel, hörde att han kommit till rätta på betet snabbt då han gått och lagt sig i hagen några meter från Goodie (tråd emellan) medans min kusin och barnen hade spelat fotboll kanske 5 meter ifrån... Då tror jag att man känner sig ganska trygg faktiskt :) Skönt!
Men sova nu så hörs vi imorgon!
Vackra Aksel!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >