Lördag!
Nu sitter jag här igen, har skrivit ett inlägg som kommer upp senare idag som jag hade tänkt skriva redan igår... Men det var en otroligt omvälvande dag för mig igår, och jag har inte riktigt landat själv faktiskt. 
Nu sitter jag och funderar över om hur, var och när jag ska få ut detta och på vilken social kanal det kommer hamna på.... Jag måste bara som sagt fundera på hur lite till...
 
Jag lovar att skriva utförligt om mina träningspass med Jenny också, det minns jag att ni brukade tycka bäst om så jag ska skriva om dom båda - för idag är det nämligen pass nummer två! Som jag längtar :)
Det är alltid lite som julafton när Jenny är här och har träningar och man ser svettiga, trött och väldigt lyckliga ekipage komma ut från varje träningspass och själv kan man sitta och njuta av inspirerande ridning i flera timmar... eller alternativt då försöka sig på att få platser att träna för sin egen del, det är ju som sagt väldigt roligt ;)
Igår satt jag och lyssnade på när Jenny hade träning för en holländsk tjej, och Jenny har en liten annorlunda dialekt så trots att jag brukar kunna förstå en liten del holländska annars så var det inte alls lika lätt igår. Men plötsligt hör jag Jenny skrika på engelska att jag snart borde kunna lite holländska uttryck, flinade jag lite och berättade att jag iallafall lärt mig räkna nu... Gissa vad de tränade på?! ;)
 
Men nu ska jag röra på mig så jag hinner rida någon av hästarna innan jag åker, påvägen hem ska jag ju också ha med mig en ny häst som ska få bo hos mig några veckor... Hur många hästar kan man samla på sig på semestern är ju frågan, haha. Men jag tycker det är så roligt, så det gör inte så mycket! :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >