Söndag.
Jösses vad jag har mycket planering att stå med nu, sitter med många olika bollar i luften och det känns väldigt roligt! 
Igår hämtade jag med mig en ny ponny hem som sagt, den ska vara här några veckor och ridas lite av mig. Jag har ganska fullt nu alltså, tur att Gabbe och Ella varit så fantastiska och lånat ut sitt stall/hagar nu medans deras avelsston/föl/unghästar är på bete. Jag har dessutom fått komma ifrån hela jobb anläggningen, vilket jag behövde faktiskt. Detdär med ett eget stall alltså... Det hade jag verkligen velat ha nu!
 
Fonzie var duktig igår ändå, väldigt trött och vi håller på att prova sadlar just nu och den jag hade igår var tyvärr inte lika bra när jag väl satt i den som den var när jag bara la på den. Men det var också tanken att denna helgen låta Jenny hjälpa mig med lite inputs för hon är duktig även på sadlar... hmm, undrar om det är något hon inte kan kommer jag på nu?! ;) Jag hemma hela 4 olika sadlar från Lantz sadelkammare, som alltid varit toppen när jag letat nya sadlar. Köpt sadlar ifrån dom sedan flera år tillbaka och det har alltid varit både snälla och låtit mig prova massvis och sedan tagit emot mina sadlar och sålt vidare också. Fonzie verkar jag dock ha svårare att hitta en sadel till som passar oss båda, men vi letar vidare! Jag har två av dom kvar som jag tänkt ge en chans till, svårt med en såpass ung häst bara för han går inte så många gånger per vecka heller ;)
 
Men nu ska jag åka och rida några av hästarna för idag, har iallafall 5 stycken som behöver komma ut så jag lär få börja ganska snart. Ska sätta mig och göra en smidig planering för hästarna nästa vecka, det brukar jag vara duktig på men extra viktigt när det är tävlingsdags. Vet att jag kommer ha svårt att hinna alla dagen jag åker iväg på tävling, dessutom är det 3 ganska täta starter nu för Fonzies del då han behöver komma ut och lära sig att fokusera på rätt saker. Därför valde jag att lägga det lite intensivt under en veckas tid när möjligheten fanns, så blir han förmodligen lite bättre för varje start som går tänker ja, då kan han få vila lite efter sista starten sedan var min tanke. Men som sagt, att vara själv och ha så många hästar hemma kräver lite planering!
 
Vill ni föresten se mitt veckoupplägg? Kom på att det också brukade vara ett uppskattat inlägg förr men... 
Fantastisk bild som Therese Helg fotat på mig och Sheeba i Ulricehamn för ett par månader sedan, hon är saknad!
 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >