Vilken vecka...
I vanlig ordning går allting i ett hos mig, ni börjar bli vana väl?! ;)
Men jag har en grej jag ska/behöver lätta från mitt hjärta lite innan jag verkligen kan ta tag i detta riktigt igen... Men det är en del saker jag behöver ordna upp innan, eller egentligen inte, jag är bara i vanlig ordning alldeles för orolig att jag ska göra något dumt så att någon blir sur... Jag i ett nötskal!
 
Men det har hänt mycket sedan sist jag skrev här, har haft besök av världens finaste vän, varit på två tävlingar med Fonzie (första riktiga tävlingarna någonsin på honom!) med två placeringar!! ridit massvis med fina hästar och idag fick jag vara med och se hur mina vänner fått vara med om(ännu en gång!) något av de värsta vi hästägare kan råka ut för, hitta sin fina häst i hagen, död... Denna gången en 4 veckors liten fölis, väldigt härlig och talangfull fölunge dessutom. Det är alltid chockerande att vara med om sådanna saker, men just idag kändes det extra orättvist av olika anledningar ❤
Just idag har jag känt mig lite uppgiven, och skulle egentligen åka iväg med Fonzie imorgon igen men har faktiskt avanmält mig... Kändes inte så roligt att sitta och putsa och greja efter denna dagen, vi hämtar nya krafter en annan dag helt enkelt!
Natti!
 carro

http://carrok.se

Vilken fin bild :D


Cornelia

http://corneliae.blogg.se/

Wow vilken magisk bild! :) Och låter som du har haft mycket för dig. Vad tragiskt det låter med fölet :(


AyumuSWE

http://ayumuswe.com/

Vilken vacker bild. 😍


Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Gud va hemskt :( Men magisk bild. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >