Godnatt!
Ville bara uppdatera er lite efter en minst sagt lång dag...
Domino får nog dagens guldstjärna då vi debuterade MSVB med en 3dje placering! Trots att han blev väldigt matt av underlaget, och blev lite irriterad på mig när jag bad om att han skulle lyssna litemer ;) Men en helt magisk häst detdär, lycka att få träna och tävla honom! ❤
Sheeba skötte sig men fick otroligt många störningsmoment på banan, och blev nog egentligen också lite trött men det löser hon alltid med att springa mer så... Jag hade fullt upp kan jag säga! Väldigt mycket missar tyvärr, men jag är supernöjd med henne ändå för jag vet vad som finns där inne... Det är dessutom nyttigt för henne som normalt inte är tittig att lära sig att så kan det vara ibland med.
En fjärdeplacering med henne och med fina och rättvisa omdömen tycker jag! Mest glad är jag över Sheebas nya ägare och hennes lilla team som var där och stöttade idag... är så glad att vi kunde träffa så rätt när det gällde att sälja Sheeba! De är helt fantastiska och jag är så glad att de vill ha med mig på tåget också :)
 
Nu sparade jag det värsta till sist... Min häst, han är wow att titta på, wow att sitta på... tills han börjar med sina hyss - idag var jag faktiskt lite besviken på honom! Själva starten i sig gick ganska bra, mycket missar och en "döende" Fonzie som hade tagit ut all energi på annat... Det gav nästan 67% i våran debut, med väldigt bra ord. 
Det jag var besviken på var alltså hur han väljer att fly såfort något är lite farligt... trots att han märker sedan att det inte är farligt så blir han istället busig och flyr för det istället. Har kastat mig av i två av han attacker idag, men vi gjorde ju det iaf och denna gånger orkade han inte fokusera på staketet iaf - framsteg ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >