Tävlingsdags igen...
Nu har jag haft lite ledigt sedan meetinget som vi hade här på hemmaplan  i Borås, men imorgon är det dags igen! Jag längtar faktiskt, även fast jag nu plötsligt fick lite mycket...
Varit reserv fram tills idag och nu ska jag plötsligt åka med 3 olika hästar, rida 3 olika klasser och på 2 olika tävlingsplatser.
Men Fonzie åker jag med direkt på morgonen, han ska gå en träningstävling där han ska för första gången faktiskt gå ett riktigt program - LC:1! Jag vet, hur tänkte jag lösa kortbana på en sådan häst? Jag har inte direkt tänkt att jag ska lösa det, vet inte ens om jag kommer kunna rida första uppridningen för han är lite känslig i nya miljöer och det brukar vara lite livat när jag är iväg med honom så vi ska bara dit och "rida lite" ;) Lyckas vi ta oss runt ett program så lovar jag att vara mer än väldigt nöjd med det!
 
Sedan kommer jag lasta Fonzie, hjälpa lite elever som i sin tur tar med sig Fonzie hem och jag åker vidare till nästa tävlingsplats för att starta Sheeba en klass - MSVC1. Det ska bli väldigt roligt, även om mina förväntningar är lika med noll eftersom jag inte rider henne längre... Vi behöver litemer än 1 pass på en hel månad tror jag för att vi ska vara helt synkade, speciellt med tanke på hur hon är. Men det ska bara bli väldigt roligt! Jag var i Göteborg och red henne i måndags och det var fantastiskt att få träffa henne och hennes nya ägare igen och dessutom se anläggningen hon står på - wow!
 
Efter Sheeba så ska jag starta Domino och vi gör imorgon debut i MSVB2 och det ska också bli väldigt roligt, länge sedan jag red just detta programmet och jag gillar att det börjar bli lite svåra volter och byten och sådant. Dessutom har Domino varit väldigt fin det senaste så hoppas vi kan få en lika fin känsla imorgon!
 
Men nu måste jag verkligen försöka sova igen, jobbade till halv 10 och skulle sedan hinna tvätta Fonzie och förbereda det sista inför imorgon, åkte en sväng till Goodie och köpte lite mat så jag klarar hela dagen iväg utan att behöva tappas fokus för att man är hungrig eller törstig - så ja, nu ligger jag här och försöker sova men det går sådär lagom bra faktiskt ;)
Men men, vi hörs imorgon!
 
 emma

http://nouw.se/islycka

vilken fin bild :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >