Glad påsk!
Jag måste bara börja med att säga att det är så fint att ni sitter här och läser min blogg och sedan tar er tid att på något sätt skriva en fin rad eller två till mig på olika ställen... jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt är så att folk genuint bryr sig så mycket om mig och min fantastiska lilla häst. Men jag blir såklart otroligt glad ska ni veta!
Det är faktiskt som så också att jag faktiskt knappt berättat för mina närmsta vänner om Goodie, jag har liksom gömt honom lite i detta andra stallet där han står och knappt velat prata om honom just för att jag känt vad som är påväg att komma. Jag tror inte någon förstår vilken enorm ångestklump jag levt med och lever med just nu bara pga honom, men jag blir fortfarande lika glad varje gång jag möter hans blick - särskilt nu de senaste dagarna igen... Tänk vad sårbar man blir av så mycket kärlek....
 
Men annars har jag ju en himla massa bra och roliga saker att berätta också, förutom att Goodie är enormt pigg och livfull just nu så kan man säga att Fonzie är detsamma.... men Goodie har faktiskt vissa stunder kommit upp på Fonzies nivå också kan jag tala om (för att försvara Fonzie lite ;) ) Men min lilla kille är verkligen en blivande liten stjärna, det är alltid roligt att sitta på hans rygg och när han fokuserar på rätt saker så känner man hur enormt lättriden han är och jag gillar verkligen den känslan! För att inte tala om hur lättlärd han är, alltså han är i särklass det mest lätlärda jag suttit på. Vi har redan börjat med förvänd galopp, skänkelvikningar och tillochmed svaga öppnor i alla gångarter och han bara gör det hur enkelt om helst! Dessutom har han varje gång jag introducerar något nytt eller något på en ny linje - satt det direkt! Det är en enormt häftig känsla att utbilda den hästen, sedan är han tyvärr lite överallt och ingenstans ibland men jag tror ni vet vid detta laget att det egentligen inte gör mig särskilt mycket :)
 
Jag har också en väldigt bra nyhet angående Sheeba, men jag avvaktar liiiite till att dela med mig av den. Men hon är också pigg och glad iaf, väldigt fräsch så att säga ;) Jag gillar henne så enormt mycket, hon kan konsten av att ge en gråa hår men det finns också stunder med henne som är verkligen magiska och de stunderna blir allt fler och fler!
 
Sedan har jag ännu en väldigt rolig sak att berätta faktiskt, förutom att jag jobbar lite för mycket och har en del hästar att rida extra utöver mina så har jag under en tid nu hjälpt till och ridit en otroligt fin dressyrhäst som står i Borås ridhus. Den är lite extra allt kan man säga, rör sig helt fantastiskt och blir väldigt lätt och mjuk att rida med lite uppvärmning... och denhär hästen ska jag nu få komma ut och tävla lite på! Jag är så himla glad för den möjligheten ska ni veta, den har gått en bit upp i klasserna tidigare men behöver bli lite kvickare och mer ärlig för att plocka de lite högre poängen. Men det jobbar vi på och när vi får till det - wow! 
Redan om 3 veckor blir våran debut ihop! Såå lycklig!
 
Jag jobbar verkligen på att fokusera på roliga saker nu, men jag slås mellan enormt mycket förtvivlan och lite hopp ändå... nu när jag ser Goodie så får jag faktiskt ganska mycket hopp, det känns inte som att han är riktigt klar än och ingen blir lyckligare än jag då - oavsett om han blir tävlingshäst igen eller inte! Däremot så har jag satt en gräns vid att han ska klara av att tränas och sådär (kanske inte mot GP-rörelser, men lite lättare isåfall) men om jag känner Goodie rätt så blir det svårt med ett mellanläge... Ni ska se vilken fin passage han gör när vi är ute och skrittar för hand nu, jag vet att han inte får och jag skäller faktiskt tillochmed på honom (haha) men åh vad han gillar att visa upp sig än och jag känner mig nog kanske litemer hoppfull för varje dag som går. Men det dröjer ett tag till innan jag vågar ropa hej och verkligen satsa på att få igång honom. Men han verkar verkligen väldigt glad just nu och det gör mig helt fantastiskt glad iaf!
 
Men nu ska jag sätta mig och jobba lite för i vanlig ordning är det lektioner som gäller på ridskolan idag, långfredag eller ej!
Så glad påsk på er allihopa!
 Sara Ekman

http://aamaziing.se/

Härligt med så mycket positivt! :)

Svar: Vi får hoppas det håller i sig :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >