Jösses vilken vecka..(veckor) ;)
Godkväll på er!
Jösses vad mycket jag har att uppdatera er om nu...
Men jag kan börja med att säga att Fonzies debut på tävlingsbanan faktiskt aldrig blev av, det var nämligen så dåligt underlag i ridhuset (det hade frusit verkar det som) så de fick ställa in tyvärr... MEN - redan nu till helgen är det dags igen, så vi får hoppas att de har fått ordning på underlaget nu! :)
 
Nu har det äntligen börjat lugna sig på jobbet, så jag ska börja rida lite fler hästar igen tänkte jag. Redan imorgon har jag minst 3 extra utöver mina och sedan ska jag visserligen jobba också så... Jaja, det är tur det är roligt! :)
 
Förra helgen så var Jenny Schreven från Holland här, Sheeba gick ett pass medans Fonzie fick stå ut med att gå två! Jösses vad fina dom var, Jenny var väldigt glad över Sheebas utveckling och tyckte hon såg bättre ut än någonsin - jag är villig att hålla med!
Fonzie var helt fantastiskt fin och vi fick massvis med bra hjälp... Vi tränade på vägarna ur 4 års programmet, väldigt spännande. Nu ska jag bara bestämma hur denna säsongen ska se ut och vad vi egentligen ska rikta in oss på, vill ju inte slita ut min lilla guldklimp. :)
 
Denna helgen var vi iväg på domarkurs och både Sheeba, Fonzie och Pandora (en ponny) fick följa med och alla 3 var ganska rejält överladdade fast det visade sig på helt olika sätt... Fick en kommentar av en domare efteråt sedan "synd att du satte så mycket tryck i henne innan du skulle rida programmet..." detta handlade alltså om Sheeba, och om det är något jag verkligen inte vill ha när jag har kort framriding och sitter framför så många domare så är det definitivt massa tryck! Haha, Sheeba löser det själv kan man säga ;) Ibland kan hon verkligen bjuda på en känsla som gör att man undrar om det brinner i underlaget eller något... Men jag hade verkligen bara behövt rida fram betydligt längre.
Fonzie vart helt ofokuserad och sprang mest att spanade på andra hästar och lekte runt, men fortfarande en bra träning för hans del. Vi får ge honom några gånger till så :) Som sagt, det är dags redan nästa helg!
 
Men nu ska jag sova så hörs vi!
 Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Så roligt att följa dig & hästarna! Varit med sedan Fonzie var en bebis, känns overkligt att han nu är 4 år!


Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Så roligt att följa dig & hästarna! Varit med sedan Fonzie var en bebis, känns overkligt att han nu är 4 år!


Anonym

Hej! Kom över några av dina gamla bloppis inlägg, är de några grejer du har kvar? ☺️ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >