Allt du behöver veta om New Balance 550 skor

New Balance 550 är en av de senaste nyheterna i New Balance sortimentet. Den gjorde sin debut våren 2018 och vann snabbt över löparvärlden med sin dämpade gång och lätta känsla. Detta beror på att New Balances New Balance 550-skor är en hybridlöparsko som använder en dämpningsteknik som kallas “Dynamic Support”. Med andra ord kombinerar New Balance 550 löparskor en dämpad mellansula med en superlätt överdel. Resultatet är en sko som inte bara är superdämpad utan också superlätt. Med allt detta i åtanke kanske du undrar vad som gör New Balance 550 så speciell. Läs vidare för att få veta allt du behöver veta om New Balance 550 löparskor.

 

Vad gör New Balance 550 så speciell?

New Balance 550 är en hybridlöparsko som använder en dämpningsteknik som kallas “Dynamic Support”. Med andra ord kombinerar New Balance 550 löparskon en dämpad mellansula med en superlätt överdel. Resultatet är en sko som inte bara är superdämpad utan också superlätt. Med allt detta i åtanke kanske du undrar vad som gör New Balance 550 så speciell. Läs vidare för att få reda på allt du behöver veta om New Balance 550 löparskor.  New Balance 550 är definitivt en av de mest populära skorna i New Balance sortimentet. Den gjorde sin debut våren 2018 och vann snabbt över löparvärlden med sin dämpade gång och lätta känsla. Detta beror på att New Balances New Balance 550-skor är en hybridlöparsko som använder en dämpningsteknik som kallas “Dynamic Support”. Med andra ord kombinerar New Balance 550 löparskor en dämpad mellansula med en superlätt överdel. Resultatet är en sko som inte bara är superdämpad utan också superlätt. Med allt detta i åtanke kanske du undrar vad som gör New Balance 550 så speciell. Läs vidare för att få reda på allt du behöver veta om New Balance 550 löparskor.

 

Övre delen av New Balance 550

Ovandelen på New Balance 550 löparskor består av syntetiska material. Dessa material är utformade med ventilation i åtanke och sägs hålla dina fötter svala under ansträngande löprundor. Mellansulan på New Balance 550 är tillverkad av en blandning av material, inklusive Vibrams gummi, samt polyuretan och en kolfiberkomposit. Mellansulan är utformad för att vara lätt och responsiv, samtidigt som den erbjuder en solid bas för din fot att landa på. För hållbarhet är mellansulan förstärkt med en Pebax-platta. Denna är utformad för att ge en fastare bas för din fot att vila på samtidigt som den bidrar till att öka hållbarheten.

 

Mellansula på New Balance 550

Mellansulan på New Balance 550 löparskor består av en blandning av material, inklusive Vibrams gummi, samt polyuretan och en kolfiberkomposit. Mellansulan är utformad för att vara lätt och responsiv, samtidigt som den erbjuder en solid bas för din fot att landa på. För hållbarhet är mellansulan förstärkt med en Pebax-platta. Denna är utformad för att ge en fastare bas för din fot att vila på samtidigt som den bidrar till att öka hållbarheten.

 

Utsulan på New Balance 550

En av de viktigaste sakerna som gör New Balance 550-skorna så speciella är deras överdelar. Både New Balance 550 löparskor och New Balance 550v2 löparskor kommer med en mängd olika övermaterial, inklusive mesh, mocka och mesh-mönstrade syntetiska material. Beroende på vilken modell du väljer kan du välja mellan en mängd olika färger på överdelen, bland annat svart, grått, marinblått, rött, ljusblått och rosa.

När det gäller hur väl New Balance 550-skor presterar finns det en sak som är säker – ingen kan argumentera om den dämpade känslan. Den här modellen av New Balance-skor kommer med en mellansula av emuskum i full längd och en mellansula med hög densitet som hjälper till att ge en dämpad känsla. Detta är särskilt användbart under längre löprundor, där du behöver en sko som känns som en kudde under fötterna. Den lätta överdelen på New Balance 550 är också ett stort försäljningsargument för den här modellen av löparskor. Även om dessa inte är de lättaste löparskorna på marknaden är de extremt lätta jämfört med andra skor i sitt slag. Sammantaget är New Balance 550-skor perfekta för löpare som vill ha en sko som är dämpad och lätt.