Glasögonmode

Nästan varje år förändras modet när det gäller kläder, skor, frisyr och små tillbehör och detaljer. Även glasögonmodet förändras. Glasögon säger mycket om din stil och personlighet, och det kan vara svårt att navigera i glasögonmodet för 2022. För män och kvinnor kommer glasögonmodet också att skilja sig från år till år. Man kan alltid välja klassiska former som fyrkantiga eller runda glasögon, eftersom de har en tidlös design som kan kombineras med vilken outfit som helst. 

År 2022 kommer det att finnas en viss trend som kommer att pryda gatubilden, och lyckligtvis är det en trend som alla kan vara med på. De genomskinliga glasögonen kommer att bli en succé i år. Transparenta glasögon kommer att bli populära i alla former. Det fina med genomskinliga glasögon är att de bärs mycket diskret och neutralt och passar till alla kläder. Transparenta glasögon passar också till alla hårfärger. Genomskinliga glasögon kan bäras av personer i alla åldrar!

Ett typiskt par glasögon med genomskinliga bågar är tillverkade av acetat, ett material som tillverkas av naturresurser och är allergivänligt. Genomskinliga ramar är populära bland både kvinnor och män. Glasögon med genomskinliga bågar finns vanligtvis i olika modeller. Den nya trenden gäller läsglasögon, blue light glasögon och solglasögon. 

Men det är inte bara de transparenta ramarna som är heta i år. Om du vill veta vilka glasögon som kommer att vara heta 2022 kan du läsa den här artikeln från Luxreaders, där företaget delar med sig av sin expertis inom glasögonvärlden och ger svar på årets glasögonmode för kvinnor och män. 

Glasögon är en del av din personliga stil, och ditt val av glasögon säger mer om dig och din personlighet än du kanske tror. Med ett nytt glasögonmode varje år kan du vara rädd att du måste köpa nya glasögon ofta, men det är ingen fara. Många glasögontrender är återkommande, så du kan lägga dina glasögon åt sidan för att använda dem senare. 

Du kan aldrig göra fel med klassiska glasögon som fyrkantiga och runda glasögon, och därför bör de vara en permanent del av din glasögonsamling. Runda eller fyrkantiga glasögon finns med olika linser, t.ex. läsglasögon, blue light glasögon och solglasögon. 

De mest trendiga glasögonen i år är dock de transparenta glasögonen som lyckligtvis passar alla, du behöver bara bestämma vilken form du vill ha. De genomskinliga glasögonen från finns i runda, fyrkantiga, rektangulära och ikoniska varianter och med den lins du vill ha. Ska det vara läsglasögon, solglasögon eller blue light glasögon? Du vet bäst. Utforska de olika, populära kollektionerna på Luxreaders.se