Unna din skönhet något extra

Ibland vill man unna sig något extra och bor du i Stockholm kan du göra detta hos Beautylounge. Kanske vill du få lite extra lyster och vill satsa på en klassisk ansiktsbehandling, kanske känner du behovet av att jobba lite mer intensivt och är det något du vill investera i finns behandlingar som Microneedling och Dermapen som med fördel kan göras flera gånger för att få det önskade resultatet. Det är tekniker som jobbar på djupet, dessa tekniker innebär att man perforerar huden vilket gör att kollagenet stimuleras och huden börjar förnya sig och du får därmed lyster och spänst.

 

Om du känner dig blek kan du hos Beautylounge göra en spraytan vilket kan göra att du känner dig pigg och fräsch på ett kick, vare sig du vill vara extra fin för en fest eller har något annat viktigt event där du vill se extra fräsch ut eller om du helt enkelt vill få den solkyssta känslan i din vardag. Att unna sig något som både gör kommande dagar extra lyxiga och att unna sig tiden på salongen är att sätta guldkant på vardagen.

 

Beautylounge har även många andra slags behandlingar som alla utförs av specialister och hudterapeuter. Om du vill göra något mer permanent som håller ett bra tag finns möjligheten att utföra kosmetisk tatuering bland annat microblading bryn, det är något gör att du kommer ha dina bryn ifyllda dygnet runt och det håller i flera år, microblading är en teknik där man tatuerar in strån, för att skapa naturliga bryn och det går knappt att se skillnad på dina egna strån och de som tatueras in. Vill du jobba på annat än ansiktet finns också Velashape cellulitbehandling som förstås förbättrar dom delar på din kropp där det finns celluliter, detta är förstås också en behandling som passar att göra innan sommaren eller innan du ska iväg på en varm semester, för att känna dig helt bekväm på stranden i bikini eller om du vill skapa extra bra förutsättningar när du ska ha på dig vackra underkläder. Något som kan passa bra tillsammans med denna behandling är också permanent hårborttagning diodlaser för att slippa rakning eller annan krånglig hårborttagning som ofta lämnar märken.